Opera Mini Leirás

OMP
OPERA MINI LEIRÁS
(©An@rchia)

15.Letöltés

Letöltés az OM-vel
(Elérési útvonal: Menü -> Oldalak menü -> Linkek menü -> Letöltés)

Böngészés során nem csak nézegethetjük az oldalakat, hanem a linkek alapján tartalmakat is letöltethetünk az OM-vel a telefon gyári böngészőjének mellőzésével.
Funkciók
Ha a böngészett oldalon kijelöltük a linket, ebben a menüpontban a lap tetején lévő szövegmezőben láthatjuk annak URL-címét. De a letöltéshez magunk is beleírhatunk URL-címet.
Fájlnév megállapítása = ha be van kapcsolva, a mentés helyén a fájlkezelőben automatikusan az URL-címében szereplő néven fog szerepelni a letöltött tartalom.
Rákattintva a Mentés ide linkre, vagy az alatta lévő szövegmezőbe közvetlenül beírva kijelölhetjük a mentés útvonalát a fájlkezelőbe. Megkeressük a célmappát, majd Menü -> Mentés ide.
Eredet tisztázása
Referer + szövegmező = ?
User-Agent + szövegmező = ?
Letöltés pozíciója "kezdete & vége" = beírhatjuk, hogy a letölteni kívánt tartalomból ténylegesen mennyi kerüljön letöltésre. Kb-ban adjuk meg és szám-szám (számjegy kötőjel számjegy szóközök nélkül) módon a letöltés kezdetét és végét!
Letöltés beállítása
Ingadozás miatt megszakítva = ha ezt választjuk és letöltéskor az megszakad, akkor újból indítva a letöltést nem kell az elejéről kezdeni, hanem onnan folytatódik tovább a letöltés, ahol előtte megszakadt.
Auto. átnevezés = ha a fájlkezelőben van már egy ugyanolyan nevű fájl, mint ami letöltésre kerül, akkor az OM automatikusan új (megkülönböztető) nevet ad az újonnan oda kerülő fájlnak.
Felvétel megkeresése = letöltéskor az OM figyelmeztet, hogyha a letölteni kívánt tartalom címe már szerepel a fájlkezelőben.
Paraméterek
Letöltés után böngészőre vált = ha nincs bekapcsolva, akkor a letöltés végeztével a letöltő menüt láthatjuk továbbra is.
Ablakot elrejt = ha nincs bekapcsolva, akkor a letöltést nyomon követhetjük a letöltési oldalon. Itt láthatunk egy letöltési sávot, mely mutatja százalékosan a letöltés állapotát; a letöltendő tartalom nevét, összméretét, és hogy abból már mennyi lett letöltve; a letöltés végeztéig várható időt; a letöltési sebességet; és ha listáról több tartalmat is letöltünk, akkor a sorszámát is.
Rezgetés
Nem = nincs rezgetés.
Minden letöltés után = minden letöltés után rezgetés jelzi annak végeztét.
Letöltéshez hozzáadáskor = ?
Puffer olvasása = a szövegmezőbe beírhatjuk, hogy kb-ban mekkora legyen a letöltési ingadozást kiküszöbölő átmeneti tár mérete.


Menü funkciók

Letöltés = a letöltés indítása az OM-vel.

Wap böngésző = a letöltés indítása a telefon gyári böngészőjével.

URL-t megnyit = a link alapján nem a letöltés, hanem az OM böngészőjének megnyitása.

Listához ad = a kiválasztott link egy listára kerül, melyről később tölthetjük le a tartalmat.

Lista megtekintése = ezt a listát nézhetjük meg.

Letöltés a listából = a korábban a listára felvett tartalmak letöltése.

Infó a linkről = a link alapján a mögötte álló tartalomról kaphatunk információkat.

Előzmények/Könyvjelző törlése = a korábban letöltött tartalmak URL-címei egy listán.


Módosította:Anarchia
2008.01.16 23:59:00

14.Szinséma

16.EgyebekAktuális hírek az Operáról (Rss)
Témák
Opera Mini Portál
[]

Oldal generálása 0.0757 mp-ig tartott

Mini optimalizalt))
Opera

Webstat