Opera Mini Leirás

OMP
OPERA MINI LEIRÁS
(©An@rchia)

8.Ablakok

Ablakok
(Elérési útvonala: Menü -> Ablakok)

Funkciók
Új ablak = ezzel nyithatunk egy új ablakot, ha egyidőben több oldalt is szeretnénk böngészni egymástól függetlenül. [A több ablakos használat jobban igénybe veszi az alkalmazás memóriáját (gyorsító tárát /cache/), ezért a memóriában tárolt oldalak száma lecsökkenhet.]

Ablakot bezár = az aktuális ablak bezárása. Bezárás után az ablak tartalma a gyorsító tárból törlődik, újbóli megnézése csak az oldal újbóli letöltésével lehetséges adatforgalom generálásával.

Következő ablak = a megnyitott ablakok közti váltás. (Váltani a # majd joystick/navigációs gyűrű jobbra ill. balra húzásával is lehetséges.)

Ablakok = a megnyitott ablakokat [nevükkel, ikonukkal (ha be van állítva)] egy listán nézhetjük át.

Panel:ablakok= ha be van kapcsolva (kis pipa jelzi), akkor a megnyitott ablakok - beállítástól függő - számát v. ikonjait a kijelző tetején megjelenő menüsávban láthatjuk. Bekapcsolhatjuk még a # és * gombok megnyomásával is. Az aktuális ablak szegmensének háttére és szöveg színe a többitől eltérő lesz.

Panel:cache = az előzményekben írt funkció, amit itt is bekapcsolhatunk ezzel a menüponttal, vagy a * és # gombok megnyomásával.

Megjegyzés: Egyes telefonoknál a Panel:ablakok és a Panel:cache tartalmak közötti lapozás egyszerre csak az egyikben lehetséges. Váltáshoz az egyiket mindig ki kell kapcsolni, hogy tudjuk a másikat használni.


Módosította:Anarchia
2008.01.16 23:59:01

7.FTPmenedzser

9.NavigációAktuális hírek az Operáról (Rss)
Témák
Opera Mini Portál
[]

Oldal generálása 0.0764 mp-ig tartott

Mini optimalizalt))
Opera

Webstat