Opera Mini Leirás

OMP
OPERA MINI LEIRÁS
(©An@rchia)

9.Navigáció

Navigáció
(Elérési útvonala: Menü -> Navigáció)

Funkciók
Előre = a böngészett oldalak közt tudunk előre lépni a böngészési sorrend alapján. Ezt a funkciót gyorsabban is elérhetjük a # kétszeri megnyomásával.

Vissza = a böngészett oldalak közt tudunk visszalépni a böngészési sorrend alapján. De a gyorsabb elérés érdekében használhatjuk a kijelző jobb alsó sarkához tartozó vissza gombot vagy a telefon vissza gombját.

Frissítés = az aktuális oldal újbóli letöltése adatforgalmat generálva.

Automatikus frissítés = ha ez be van kapcsolva, akkor a szövegmezőben beállított idő (másodpercben) elteltével az aktuális oldalt az alkalmazás újra letölti. Ez a funkció leginkább a chateken jöhet jól, ha a beszélgetés folyamatát szeretnénk gyorssá tenni.

Lap adatai = az aktuális oldal adatai. Az így láthatóvá való infó oldal funkciói: Képek letöltése = az oldalon található képek egy külön oldalra kerülnek betöltésre, a képek címeivel. A képekre rákattintva további lehetőségek adódnak. Nagyítás, letöltés a telefon gyári böngészőjével különböző méretekben. Az infó oldalon továbbá még látható lesz a böngészett oldal címe a szövegmezőben (a másolással a címet vehetjük fel a vágóasztalra), az oldal mérete, a böngészett oldal esetleges darabolásakor az oldalból megjelenített darab száma, a böngészett oldalon található ikon (ha van), a biztonsági kapcsolatra utaló megjegyzés.

Visszaállítás mentése = ? A mentés omw formátumban történik.

Visszaállítás = ?


Módosította:Anarchia
2008.01.16 23:59:01

8.Ablakok

10.Oldalak menüAktuális hírek az Operáról (Rss)
Témák
Opera Mini Portál
[]

Oldal generálása 0.0572 mp-ig tartott

Mini optimalizalt))
Opera

Webstat